Buat orang Indonesia kayanya masakan Padang itu pastinya sudah tidak asing lagi ya. Kalau mikirini soal masakan Padang pasti yang pertama terlintas dipikiran itu Gulai,ayam goreng,dll… Hmmm Aduh mikirinnya saja sudah bikin perut lapar nih…

Nah kali ini Myfoodfairytales mau sharing sedikit soal Restoran Padang terbaru nih yang hadir di Kota Jakarta namanya PADANG MERDEKA. Restoran Padang dengan interior yang unik dan modern ini mengusung tema perjuangan untuk design interiornya, dimana kamu bisa mulai merasakan keunikannya sejak memasukin restoran ini hingga Peta Indonesia yang terdapat pada langit langit restoran tersebut. Kalau Myfoodfairytales bilang sih, tempat ini bagus banget untuk OOTD, Instagramable banget… Maaf ya, Myfoodfairytales saja harus foto di pintu masuknya, soalnya keren banget…

Padang Merdeka ini terletak di area Kota Tua, dan sangat mudah untuk dicari. Pasalnya restoran ini terletak dipinggir jalan raya tepat diseberang gedung BNI’46, sebelum stasiun Kota, adanya disebelah kanan jalan. Untuk parkiran pun kamu tidak perlu takut, karena Padang Merdeka juga menyiapkan area parkir tepat dibelakang gedungnya. Nah untuk seating area pun terbagi menjadi 2 area yakni Smoking area dan Non-Smoking area.

Di Padang Merdeka ini, Myfoodfairytales sempat merasakan beberapa menu andalan dari Padang Merdeka dimana salah satu diantaranya adalah Ayam Pop yang dimasak langsung oleh Chefnya yang  berasal dari Padang. Selain ayam pop, kamu juga musti mencoba dendeng batokok dan gulai otaknya, karena itu favorite Myfoodfairytales banget…. YUMMM Banget.,

Walaupun interior restoran Padang Merdeka ini terlihat sangat berbeda dan terlihat lebih mewah dari interior restoran Padang lainnya, kamu  tidak perlu khawatir soal harganya, harganya sangat reasonable banget kok. Harga makanannya dimulai dari Rp.18.000,- saja per porsi. Untuk Jam buka, mereka buka start pukul 09.30 hingga tengah malam loh… Jadi buat yang lagi ngidam padang atau suka kelaparan malam – malam, kamu bisa langsung meluncur deh ke Padang Merdeka.


LOKASI : PADANG MERDEKA

JALAN LADA NO.1 – JAKARTA PUSAT – INDONESIA

INSTAGRAM : @PADANGMERDEKA


19 comments on “PADANG MERDEKA resto Padang terbaru dengan konsep Unik di daerah Kota Tua
  1. I could not refrain from commenting. Very well written!

  2. Hi there, I read your blogs on a regular basis.
    Your humoristic style is witty, keep it up!

  3. gamefly berkata:

    Wonderful website. Plenty of helpful information here.
    I am sending it to some pals ans also sharing in delicious.
    And obviously, thanks on your effort!

  4. What’s up it’s me, I am also visiting this web site on a regular basis,
    this website is actually good and the viewers are genuinely sharing good thoughts.

  5. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.

    I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your
    useful information. Thanks for the post. I will definitely return.

  6. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your web
    site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
    I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered
    bright clear idea

  7. Wonderful items from you, man. I have consider your stuff prior to and you
    are simply too wonderful. I really like what you’ve got here, really like what you’re saying and the way in which wherein you say it.
    You are making it enjoyable and you still care for to stay it
    wise. I can’t wait to read much more from you. That is actually a
    terrific web site.

  8. WOW just what I was searching for. Came here by searching for minecraft download pc

  9. Hi, I want to subscribe for this website
    to get most recent updates, so where can i do it please help
    out.

  10. An intriguing discussion is worth comment.
    There’s no doubt that that you ought to write more on this topic, it may not
    be a taboo matter but typically folks don’t discuss such subjects.
    To the next! All the best!!

  11. You’re so interesting! I don’t believe I’ve
    read through a single thing like that before.
    So nice to discover another person with unique thoughts on this issue.
    Really.. many thanks for starting this up. This website is something that’s needed on the web, someone with some originality!

  12. minecraft free berkata:

    I think the admin of this site is actually working hard in favor
    of his website, since here every stuff is quality based information.

  13. Andra Cassady berkata:

    This is a topic close to my heart cheers, where are your contact details though?

  14. Every weekend i used to go to see this website, for the reason that i wish for enjoyment, for the reason that this this website conations really nice funny data too.

  15. Marvelous, what a web site it is! This web site gives valuable facts to us, keep it up.

  16. I every time emailed this webpage post page to all my associates,
    as if like to read it afterward my contacts will
    too.

  17. quest bars cheap berkata:

    We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community.

    Your site provided us with valuable info to work on. You’ve
    done a formidable job and our whole community will be
    thankful to you.

  18. quest bars cheap berkata:

    Hi, I read your new stuff regularly. Your writing style is awesome, keep up the good
    work!

  19. Hello to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this
    web site, and your views are good designed for new viewers.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *